Doe mee met Fiets-Fit!

Posted: 8th februari 2011 by admin in Fietsfit

Paul Knippenborg Zieuwent

In het weekend van 19 en 20 maart 2011 begint startlocatie Paul Knippenborg Zieuwent weer met een kennismakingscursus mountainbiken onder de naam “Fiets-Fit”. Tijdens deze cursus train je zes weken lang om je fietstechniek en uithoudingsvermogen te verbeteren.

Je hoeft geen ervaren fietser te zijn of over een uitstekende conditie te beschikken om mee te doen aan Fiets-Fit. Het is juist de bedoeling dat je door deelname aan de cursus conditie opbouwt en je de techniek van het mountainbiken eigen maakt. Kortom: Fiets-Fit is plezier in fietsen!

Vanaf het weekend van 19/20 maart kun je bij Paul Knippenborg zes weken lang kennismaken met mountainbiken. Iedere zondag wordt er vanaf 9.00 uur onder professionele begeleiding aandacht besteed aan de verschillende basistechnieken en –vaardigheden. Na deze zes weken heb je de conditie en beheers je de techniek om mee te doen aan een NTFU-toertocht bij jou in de buurt. Heb je geen geschikte fiets en wil je toch deelnemen aan Fiets-Fit? Informeer dan bij Paul Knippenborg naar de mogelijkheden voor huur of eventuele aanschaf van een fiets. Er wordt iedere week vertrokken vanaf het sourcy center zegendijk 3A te Zieuwent.
Meedoen aan Fiets-Fit is leuk, gezellig, lekker bewegen op je eigen niveau, goede begeleiding en je weer fit voelen. Deelname aan Fiets-Fit bij Paul Knippenborg kost € 37,50. Je kunt je inschrijven op www.fiets-fit.nl. Ga naar ‘aanmelden’ en klik op de startlocatie Paul Knippenborg fietsen.

Ga jij de uitdaging aan?