Foto’s fiets-fit najaar 2012 online!

Posted: 17th oktober 2012 by admin in Fietsfit
Fiets fit dag 1

178 Photos

Fiets fit dag 2

De Vennebulten

135 Photos

Fiets fit dag 3

De Schans

77 Photos

Fiets fit dag 4

87 Photos

Fiets fit dag 5

Toertocht Lichtenvoorde

29 Photos

Fiets fit dag 6

De Lochemse berg

118 Photos

 1. paul george :

  I enjoy you because of each of your effort on this web site. My niece take interest in managing investigations and it’s obvious why. We hear all about the dynamic way you convey sensible tricks via this web site and as well as boost participation from people on that concept and our princess is now learning a lot of things. Take advantage of the rest of the new year. You have been performing a tremendous job.
  paul george http://www.paulgeorge.us.com

 2. Astrid :

  Weer een prachtige fotografische terugblik op een zeer geslaagde ochtend. En Paul, bedankt voor het mooie weer!

 3. Astrid :

  Mooie omgeving en dito foto’s, jullie hebben zo te zien ook weer hard moeten werken. Bijzonder jammer dat ik het moest missen vanwege de keelontsteking. Ik zag de auto van Paul met aanhanger en daarna nog een fietsend groepje wel terugkomen vanuit huis. Voelde me wel een beetje zielig. Maar zondag ben ik er weer bij, tot dan!

 4. danny ottens :

  mooi foto.s van allemaal jammer dat in het peltoen niemand mee komt fietsen met mij snel heid wie kan mee fietsen met mij snel heid

 5. Dominique Geurink :

  Wederom erg leuke foto’s. En iedere keer een leuke les.
  Op naar les vier.

 6. Richard S. :

  Ongeloofllijk dat zelfs een mislukte foto van mij nog mooi wordt :-) . Bedankt jongens was een leuke ochtend!

 7. Saskia Tegenbosch :

  Leuke foto’s van een geweldige eerste ‘les’. Heb een ’sneak preview’ van de foto’ s van de tweede keer gezien en die zijn – net zoals het fietsen in de Vennebulten – fantastisch. Complimenten! Overigens heb ik de ‘val’ van Hans nog niet gezien. Ben benieuwd! Op naar de derde keer.