Fiets-Fit Zieuwent weer van start

Posted: 25th september 2009 by admin in Fietsfit

Na een succesvolle laatste editie van Fiets-Fit voor de beginnende mountainbiker afgelopen maart, begint op 20 september  wederom het project Fiets-Fit bij startlocatie Paul Knippenborg Tweewielers in Zieuwent.

Deze startlocatie had afgelopen maart 36 deelnemers variërend in de leeftijd van 16 tot 66 jaar en was daarbij wederom de grootste van heel Nederland.

Omdat het mountainbike seizoen weer voor de deur staat betreft het dit keer alleen de cursus voor de beginnende mountainbikers.

Fiets-Fit ondersteunt beginnende mountainbikers in de eerste weken bij het verbeteren van de conditie en het aanleren van de diversen basistechnieken.

Zo krijgt de beginnende mountainbiker net dat duwtje in de rug dat je nodig hebt om te beginnen met fietsen.

Fiets-Fit is niet alleen goed voor je gezondheid maar leerzaam en ook nog gezellig ook!

Het programma bestaat uit een serie van 6 trainingen op de zondag ochtend waaronder het deelnemen aan een veldtoertocht.

Onder begeleiding van gediplomeerde NTFU fietssportinstructeurs van Toerclub Velocé ,werk je op een verantwoorde manier aan je conditie en fitheid.

De fietssport instructeurs weten alles over mountainbiken en leren je de juiste fietstechnieken aan . zodat de kans klein is dat je sport blessures oploopt.

Fiets-Fit is ook zeer geschikt voor mensen die willen afvallen.

Ben je zelf een beginnende fietser of ken je wellicht iemand waarvoor deze training een ideale opstap is, geef je dan snel op.

Voor meer informatie en aanmelding kijk op www.fiets-fit.nl

Foto’s en reactie’s van de vorige editie’s  kun je vinden op  http://fietsfit.paulknippenborg.nl/

Voor aanmelding en eventuele vragen zoals fiets en helmverhuur kun je ook terecht bij Paul Knippenborg Tweewielers in Zieuwent,  tel 0544-352254.