INSCHRIJVING GESTART ! ! !

Posted: 22nd augustus 2013 by Marcel in Fietsfit
22 september aanstaande start in Zieuwent de najaarseditie Fiets-Fit.

In zes weken tijd leer je basisvaardigheden en technieken van het mountainbiken Tijdens zes trainingen, die onder begeleiding van enthousiaste instructeurs staan, ga je dus eigenlijk leren mountainbiken. Doordat Fiets-Fit een beginnerscursus is, hoef je niet over een top (fiets) conditie te beschikken. Ook hoef je geen ervaren mountainbiker te zijn. Het is juist de bedoeling dat je door de Fiets-Fit trainingen conditie opbouwt en je de techniek van het mountainbiken eigen maakt. Beschik je niet over een eigen fiets? Bij Paul Knippenborg Tweewielers huur je een mountainbike voor 60 euro in die 6 weken. Bevalt het zo goed en ga je door met mountainbiken? Dan krijg je het bedrag weer terug in de vorm van een nieuwe helm of korting op een nieuwe fiets. Voor meer informatie mail of bel: info@paulknippenborg.nl 0544-352254

Schrijf je snel in via: http://www.fiets-fit.nl/Startlocaties.aspx